Opi

Lassuk mit tudunk eddig:


     Minden attol fugg hol szallt be az ember a jatekba es milyen idotavon tervez. Meggyozodesem, hogy itt penzt, igazi penzt, csak az fog keresni akinek ez a ket dolog egybevag a tulajdonosok celjaival. Vagyis ha akkor szalltal be mint lolo es addig tartod majd amig o, vagy amig valami hasonlo stroman a kepben van/lesz.
     Osigazsag az hogy a tozsden az emberek egymas penzet veszik el es tevedes ne essek ennek a bandanak mind kell! Nem eleg nekik a politikai hatszel, a szamlan levo csilliardok, a befolyo EU-s penzek.....Nem, nekik meg a te meg az en penzem is kell. Gatlastalan forgatokonyv keszult egyetlen egy cellal, hogy a ceg epitese soran minnel kevesebb befektetett osszeggel epuljon a birodalom viszont minnel tobb tozsderol felszivott tokevel! Mintha eroszakkal meg ezt is a mi torkunkon akarnak lenyomni ugy hogy kozben meg az utolso morzsa kis sajtot is kieneklik a szankbol!
     En most tanulom a tozsde nevu dolgot, de az mar most teljesen vilagos a szamomra, hogy ez a legkegyetlenebb penzcsinalasi forma a vilagon...Nem lehet veletlen hogy aki ebben sikeres azok a szocihopatak meg a teljes empatiat nelkulozo seggfejek mint amilyen ez a taho kidobo kinezetu Jaszai is lehet.
     Arra ami ebben az evben ment arra nincs jobb szo ezzel a reszvennyel kapcsolatban mint hogy: Faj. Fajt annak aki mar az elejetol bizalmat szavazott nekik es vegignezte 2x a nyeresegenek a felere olvadasat, fajt annak aki bizalmat vesztette a cegben es kis nyereseggel vagy veszteseggel dobta, fajt annak aki 700 feletti szintekrol csalodva dobta hatalmas bukoban es fajt azoknak akik meg most is benne ucsorognek hatalmas minuszt nezegetve nap mint nap... Fajt a napizonak is aki azt hitte hogy ugralva konnyebb lesz es kozben o is befektetove avanzsalt. Egyszeruen kb 98%-ban fajt ez a kurva papir ebben az evben mindenkinek.....
   Sokfele elmelet/osszeeskuves elmelet szuletett hogy mi a fasz lehet ennek az oka de szerintem erre a legegyszerubb valasz hogy ez a kegyetlen piac ez errol szol. Akarcsak az egesz orszagban a jatekszabalyok sem egyenloek, a palya nekik lejt. Nemkicsit, nagyon! Igy aztan tenyleg ne csodalkozzon senki hogy nem megy! Eladtak az almot az elso evben, hogy itt mindenki halalra keresi majd magat,(ez volt ugye a konzum) aztan szepen bevasaltak a hiszekenyseg arat mindenkin!
Es teszik ezt egesz evben! Valasztasokkor meg ratettek egy lapattal es azota is gozerovel megy a penzbehajtas. Nagy valoszinuseggel nemkeves olyan emberket fizethettek ki reszvennyel akiket politikai nyomas ala helyeztek, majd ezek az emberek azok akik nem onszantukbol de jobb hijan, hogy a kis penzukhoz jussanak, szorjak a piacra a papirokat mikozben a barati kezek nevetve szivjak fel alacsony aron ugyanezt... Win-win-win es megnagyobb kibeszajbabaszott win! Minden Joker es Asz naluk van ugy hogy kozben meg pakliznak is...
   Az egyszeri ember igy csak egyetlen dologban bizhat es ez a kapzsisaguk! Szerintem lassan nem lesz nekik eleg ez a kis pocsoja es sokkal nagyobb vizterulet utan fognak nezni hamarosan!
Ezeknek egy to kell, ha lehet akkor minnel nagyobb hogy nemzetkozi szintu komoly penzt tudjanak osszeharacsolni!!! Ehhez pedig majd szintet kell lepni es emelniuk kell a tetet!!
  Ez az egyetlen amiben bizhatunk!
Tudom en viszonylag konnyen beszelek de mindenkinek csak azt tudom javasolni hogy ulljon le otthon egyedul es gondolja vegig logikusan mi lehet az az irany amerre ezek a mertektelenul kapzsi es teljesen erkolcstelen es empatiat hianyolo emberek menni fognak a jovoben.
    Nyilvan a szartig tomott kisbufik torkan tobb papirt letomni nem lehet igy valamerre nyitniuk kell.... ehhez bizonyos feltetelek kellenek majd hogy teljesuljenek! Most ezt keszitik elo...
    Kozben szivjak az olcso papirt a sok kisemmizett es kikenyszeritett cegvezetotol, hogy amikor eljon az ido majd ezekkel tomjek ki a kulfoldi alapokat tobbszoros aron. kozben lolo kb 80%-nyi reszesedese sertetlen marad, igy a kesobbi osztaleknal majd o szedi be a nyereseg hatalmas reszet is.
    Reszemrol a papir tartas de kurvara nem orulok annak ami zajlik! Persze aki az ordoggel cimboral az a lelkevel fizet! Mindenesetre Jaszai meg Lolo is leszophatnanak egy renszarvas faszan csungo sunt!


Csoki
















     

Megjegyzések

  1. Geli egy geci. Lolo is egy geci Mivel egy geci nem geci ezért kell két geci! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések